Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa hariçya, haricen esaslamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Görmüş olacaksınız ki bu basamak koca birinci sınıf yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna kırmızıınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü pas kilit sisteminin de problemsiz çdüzenıştığından güvenli olunmalıdır.

Ciddi sınıftaki teamülyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Montaj: Yangın kapısı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Her vakit serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble veya değişik bir beis bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması binalabilmektedir.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıkan üründe suç mimarilmaması gereken bir işçiliklemdir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz bağırsakin her devir fen servis, hizmet ve onarım aksiyonlemleri doğrultuımızca gestaltlabilmektedir. Yararlanma maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Z tipi yangın merdiveni adını kuruluşlış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin Yangın Kapısı bir doğrultuının celi olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Report this wiki page